söndag 1 juli 2012

Är det viktigt?

Smink. Det vill säga -  Ögonskugga till fest. Mascara till vardags. Lite rouge när tröttheten bleker mina kinder. Inte så märkvärdigt. Inget måste men ändå något som förgyller mitt ansikte lite. Så jag känner mig fin. I vardagen. Och jag är så tacksam att jag hittade till en blogg som testar och rekommenderar nyheter hela tiden. Gröna nyheter. Ekologiska produkter. Som jag varken orkar, hinner eller kommer ihåg annars.  Och jag hittar så mycket bra. Deodorantkräm utan något skräp i. Deodorant som jag inte så ofta använder, men någon gång då och då. Och ansiktskrämen som mjukat upp mitt ansikte. Kakaosmöret som mjukar upp hela kroppen och doftar så man vill äta den. Och det kan man i och för sig göra om man vill :) Lite vardagslyx. Har du läst henne? Om inte gå in här:

http://www.naturligtsnygg.se/

3 kommentarer:

 1. Åh dit ska jag kika in direkt, tack!! har funderat mycket kring detta med deodorantens påverkan...

  Vilka fina bilder på dig inne på hemsidan!!! Hela du strålar, och jag skulle tryggt och gärna kontakta dig om jag bodde i Örebro!

  Förstår omställningen med barnen hemma... men som du så klokt säger, det är NU... det är väl mer förändringen som påverkar en, förändringar har ju den tendensen, även de roliga;)

  Varm go kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Milla, tack! Och ja det är ju så med förändringar. Stor varm kram tillbaka!

   Radera
 2. Oj, vilket bra tips. Tack!
  Carina

  SvaraRadera