måndag 4 juni 2012

Skrattar högt

Idag är jag med på Karins porträtt i hennes blogg Yogavita. Varje vecka är någon person med där, delar sina tankar om meningen med livet. Jag blev så glad när Karin frågade mig att jag skrattade rakt ut. Högt. Läs här om du vill se mina tankar.
Jag träffade Karin Bjökegren Jones för ungefär 2 år sedan. Gick en kurs för att lära mig mer om gravidyoga. Här och här kan du läsa. Det var Karin och Lotta Ilona Bertilsson som hade kursen. Den var bra. Jag lärde mig mycket som jag använt. Praktiskt. Värdefullt. Men det var inte bara en kurs. Det var också att träffa kvinnor som undervisar på andra sätt än jag. I andra stilar. Det var en del ny kunskap för mig. Med en del välbekanta rörelser. Ändå - så mycket gemensamt.  Yogans stilar kan variera kraftigt men vi har ändå samma mål. Det är min övertygelse. Och ni vet när man känner att det stämmer. Människor som det är lätt att tycka om. 


Någon som ofta får mig att också skratta högt är bloggen Fröken Blund slår dank.  Och ibland trillar tårarna. Fröken Blund kan som få skriva sådär hjärtinnerligt skärande men samtidigt sprakande roligt om vardagen. Hon finns med mig i mina tankar och jag gillar henne så mycket. Fast vi aldrig träffats. Det är coolt. Det är cybertidens välsignelse. Läs här om du inte hittat till henne tidigare.

Skön måndag på er i det iskalla regnet och vindens tid!

vet att det här inlägget har trasslat och blivit "osynligt" så jag fick publicera om det. Det gjorde att de som kommenterat första gången försvann. Det var alltså inget jag gjort medvetet, bara så ni vet :)

11 kommentarer:

 1. Så fint. Tack för att du alltid delar alla tankar.
  M

  SvaraRadera
 2. Tänker att det skulle vara trevligt att höra dig skratta högt :)Fina tankar hos Karin!

  SvaraRadera
 3. frkn blund rocks!
  hon skriver verkligen helt fantastiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. amäh!!! ni är ju så fina så jag tar till lipen mitt i natten...tack :)

   Radera
 4. Skam den som ger sig. Mina kommentarer tycks försvinna. Det jag vill säga är att jag är så glad att jag hittat Din blogg och genom dig härliga Fröken Blund. Cybervärlden är häftig tycker jag och det finns så många kloka och fina människor där ute som delar med sig. Kram till er alla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Linn! Tack för att du skriver. Igen och igen :) Stor kram!

   Radera
 5. tack fina fina superbraiga bloggvän. du har öppnat min värld med några knappar, det vet du va? stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, vi vet nog var vi har varandra nu :) Stor kram!

   Radera