torsdag 7 januari 2010

Jag tänker

Så svårt när man vänder på dygnet, vaken halva natten och så svårt, så svårt att komma upp på morgonen. Men jag går upp, jag vacklar nästan upp, jag drar på mig yogakläderna och tänder mina ljus. Min Nag Champa. Jag vilar i mig själv och jag sänder en tacksamhetens tanke till alla er som också står där i gryningen och gör er yoga. Tänker på er jag lärt känna här. HÄR. Och en del vänner jag haft innan men som ändå följer mig här. HÄR. Tänk att en tanke kan ge sådan tröst! För det gör den! Jag tänker på er före min yoga. Jag tänker på några av er efter min yoga. Kanske verkar det lite Halleluja över det hela, men det är så det är för mig nu! NU. Jag tänker på Nina, hon eldar nog i sin spis och är redan uppe. Jag tänker på Anna, hon har säkert redan yogat och somnat om :). Jag tänker på Alexandra, kanske har lilla N vaknat och tittar nyfiket på när mamma yogar, ätandes sin välling. Jag tänker på Sue, på andra sidan jorden och att hon yogar trots ont i sitt knä. Jag tänker på Annannan som finns någonstans i Portugal och tränar. Jag tänker på Yogamamma, Annelie och alla andra småbarnsmammor som pusslar och fixar och som har min fulla sympati i hur de får till det. Jag tänker på Marica, säkert har hon planerat för combat på gymmet till kvällen och lite yoga och redan packat sin väska och farit till stan:) Jag tänker på Magdalena, hon är nog på jobbet redan när jag står på mattan, färdigsprungen eller yogad :) Jag tänker på Staya och önskar en smärtfri dag till henne. Jag tänker på Toril och Ulrika som är nya i yogan och som jag unnar ett extra andetag. Jag tänker på Marika (utomjording) och hur hon letar tiden att yoga på besöket i Sverige. Jag tänker på Robert och undrar om han tränar i sin ensamhet eller letar lärare och grupp. Jag tänker på AnneGro som tränar när hon inte jobbar. Jag tänker på Helena och önskar att hon får till sin yoga. Jag tänker på Molly och att jag ska äta världens godaste gröt. Jag tänker på Lina och skickar allt ljus jag kan! Jag tänker på alla er och att jag får kraft av att veta att ni är där ni är, på era mattor och golv, jag tänker på er och jag gör min yoga och ni ska veta att jag är så glad åt att ni finns!

13 kommentarer:

 1. Och du har helt rätt! Lilla N vaknade! Jag tänker på dig med Annika. Du är precis runt omkring mig, alltid syster.

  kram
  a

  SvaraRadera
 2. Robert tränar ensam, men ibland med en underbar Guru. Skulle gå med i en grupp den dan gurun kallar på oss utvalda.
  Frid
  Robert

  SvaraRadera
 3. Yogisar United!

  Jag känner mig priviligerad att du dök upp på min blogg. Jag känner dig mycket väl, även om vi aldrig träffats.

  I vetskap att du yogar ensam tänkte jag, senast idag under matlagningen, följande. I morgon när du yogar kan du föreställa dig att jag tittar på. Min fenomenalt underbara yogamentor, Nina, skulle yoga på mattan bredvid dig. Du skulle stöttas av att få höra er gemensamma yogaandning. Vilken konstruktiv feedback tror du att jag skulle ge dig?

  Må du fysiskt yoga ensam, med oss cyberyogisar är du aldrig allena.

  SvaraRadera
 4. Så fint...tack för dina tankar...idag var yogan vilsam för mig..och ihopsamlande...tänkte mycket på min andning...men vet väl inte riktigt hur man sväljer ner den..men jag trycker ner den med tanke och handling genom att andas så långt ner jag kan.
  Ikväll ska jag om jag kommer ihåg det sitta å meditera mellan sju å åtta för då sänds det fin healing till oss på jorden..
  Allt gott!

  SvaraRadera
 5. Alexandra - :)
  Robert - du är på väg!
  Sue - jag ska tänka precis så, så får vi se vad som dyker upp... Ja vi känner nog varandra nu!
  Toril - svälja ner, alltså när man vill dra in andetaget så sväljer man istället och fokuserar på Hara. Och så kan man stanna längre innan man drar in igen.
  Allt gott!

  SvaraRadera
 6. Åh Annika! Jag gråter när jag läser det du skriver idag, det är ingen idé att kämpa emot - för jag blir så berörd. Du tänker på oss alla. Du TAR DEJ TID att tänka på oss. Och det underbara är att tanken når fram. Den känns. Och så ler jag. Stort. För dethär var ett riktigt halleluja-moment!

  Jag har länge vetat att du är omtänksam och innerlig. Att du är oerhört klok och varm. Det finns så mycket ljus omkring och i dej. Glöm aldrig det! Yogisar United - shit vad vi är starka, som jag skrev hos Anna tidigare idag!

  SvaraRadera
 7. Vilken spännande blogg du har! Många fina tankar... kul att du lämnade ett par ord så jag kunde hitta hit! Har precis provat yoga för andra gången i mitt liv... och jag förstår att det finns mycket att hämta...
  Solhälsning:)

  SvaraRadera
 8. vad söt du är :) tack för att du tänker på mig, jag tänker på dig också ska du veta. du verkar vara en underbar och trevlig person! :)

  du undrade över cacaonibs, jag har skrivit en liten lista och länkat till olika ställen. råvarubutiken kan rekommenderas :)

  ha en fortsatt bra kväll och sov så gott! kramar

  SvaraRadera
 9. Du är fin du Annika :0) Hoppas att jag någongång får äran att träffa dig IRL. Tyvärr har det varit dåligt med Combat på ett tag men du fångade min svaghet för styrka och battle rätt bra. Just nu är det andetag som gäller för mig. Tack för att jag finns i dina tankar, du finns i mina.

  SvaraRadera
 10. Å kära värld!

  Lägg till mig också! Jag kör ashtanga dagligen. I mina fantasier ;-)

  SvaraRadera
 11. Hej
  Du skrev tidigare hos mig att du vill värna vargen så därför tänkte jag dela med mig av denna info jag fick idag:

  Manifestation mot vargjakten!

  Den 16 januari 2010
  Tid: 14:00 - 16:30
  Plats: Mynttorget - Gamla Stan i Stockholm


  Väl mött och hoppas se en stor uppslutning trots att det är kort om tid.

  SvaraRadera
 12. Tack! Just i morse var det sömnigt så det blev bara min allra minsta femminutersyoga. Det blir det i kväll också. Nästa gång jag har tid och ork att yoga rejält ska jag försöka tänka på den här gemenskapen. Kanske imorgon förmiddag.

  SvaraRadera
 13. hej hej!
  du är så gillig :) tänker på dig med. det är lite konstigt att lära känna människor över internet. det är som de visar vilka de är, inuti. innan man har sett dem.

  om shanti*
  /S

  SvaraRadera