fredag 22 januari 2010

Börja göra!

Jag har en yogavän som har börjat skapa de mest fantastiska smycken. Hon har bejakat sin kreativa gnista och börjat göra. Börjat göra det som blir så vackert i hennes händer. När hon kommer med sin lysande lilla röda väska i siden och börjar plocka upp olika stenar, då gnistrar hennes ögon. Hon älskar det hon gör - man kan inte missta sig! Och all kunskap om olika stenar och vad de sägs betyda. Det blir så vackert och jag vill ha allt :) Allt hon gör kan jag se mig själv bära. Men jag besinnar mig förståss. Förståss! Till jul blev det en del julklappar. Oemotståndliga och gjorda med kärlek. Och alldeles alldeles egna. Nu har jag i alla fall beställt något till mig själv. Vad som sägs om örhängen med karneoler som droppsten och så en liten spinell? Och ett halsband med Lakshmi som berlock och bandet av spineller som nästan är svarta? Sådär lite coolt. När jag tänker på hur fin jag ska bli i det som hon har åstadkommit blir det någon slags dubbel glädje som känns berikande. Att se andra skapa är också skönt. Vi har alla någon gnista där inne som behöver komma till ytan och bejakas. Hon har bara börjat göra. Visst kan vi alla? Bejaka oss?! Göra!

Vill du se hennes smycken, gå in här:
http://www.etsy.com/shop/YogaLover

7 kommentarer:

 1. Ulrika tog orden ur min mun :)

  SvaraRadera
 2. Vilket sammanträffande. I morgon får jag mitt armband ihopplockat av en filipinska. Kreativiteten flödar, när energin flödar. Så låt oss "spränga" bort alla blockeringar och ta vara på den kreativa gnistan.

  SvaraRadera
 3. Tack Annika för alla snälla ord om mina smycken!!!!...Å jag älskar verkligen att arbeta med stenarna och silvret, du har så rätt! Litegrann om dina spineller i ditt halsband:

  "Spineller används bl.a för att läka/heala fysiska blockeringar och för att ge kroppen energi. Den vackra ädelstenen har en lugnande effekt på alla typer av inflammationer. Det sägs att den skyndar på läkningen av alla skador associerat med rörelse; problem med leder, skelett och muskler. Spineller ger styrka till den som bär dem och ökar möjlighet till självläkningen. Den svarta spinellen hjälper till att vara i centrum/hara och hantera situationer och människor på ett bra sätt"

  Namasté

  Annelie

  SvaraRadera
 4. Sue - va spännande, och vilka synkroniseringar :)

  Annelie - tänk att det låter så helrätt för mig!
  Namasté

  SvaraRadera
 5. jag riktigt log när jag läste det här :)

  ljus*
  /S

  SvaraRadera
 6. Det är fint med hantverk som är gjort från hjärtat:)
  Kram

  SvaraRadera