onsdag 9 december 2009

Vill inte!

Idag vill jag en del saker. Men mest vill jag INTE. Jag vill inte vara trött. Jag vill inte sova dåligt. Vill inte vara grinig på jobbet när förslag som vi kasserat utropas som nya. Vill inte känna mig håglös. Vill inte titta på dimman och regndropparna tunga som stenar. Vill inte ha missat min yoga imorse. Vill inte dricka för mycket kaffe. Vill inte!

6 kommentarer:

 1. Bra att du skrev ner vad du INTE vill. Hjärnkontoret har fått bearbeta processen. Nu kan du sikta framåt och göra det DU VILL.

  SvaraRadera
 2. När man inte vill, gör det ändå, med dubbel energi och frenesi! Det är en dubbelseger värdig att jämföras med både lottoraden och jokern!
  Fast så mycket mera värd!
  Rob.K

  SvaraRadera
 3. kramar till dig. låter inte alls som en bra dag. hoppas att den blir bra under dagen :) du får bjuda alla på pepparkakor så att de blir snälla mot dig ;) kramar

  SvaraRadera
 4. Tack för stöd!
  Molly, jag fick en vackert dekorerad pepparkaka - mitt hjärta smälte!
  Rob, jag veeet - jag ska ta tag i det som är svårt.
  Idag - en helt annan dag :)

  SvaraRadera
 5. *kramar om* det är en bättre dag i morgon! :) sätt på en skiva så att du blir på bra humör, det brukar fungera för mig.

  ja, jag med... kanske för att den är så ovanlig? jag menar vi breukar ju inte göra så där i vårt vardagliga Liv (om man inte utövar yoga) har du några tips om den övningen?

  kramar*
  /S

  SvaraRadera