måndag 5 mars 2012

Yogaliscious

Får man de yogagrupper man förtjänar? I så fall måste jag ha gjort något riktigt bra någon gång för mina grupper är fantastiska. Var och en. Varje individ. Som inte tävlar. Som uppriktigt och klokt jobbar med sin egen kropp. Som inte jämför. Som har fullt upp med sig själva och sin egen yoga. Frid. Tacksamhet över mina grupper. Som stormar in, säger hur mycket de längtar till måndagarna och hur gott de mår av yogan. Och jag vet ju, det är ju var och en som utövar sin yoga, jag vet det. Men lite glad i hjärtat är jag ändå för mina fantastiska grupper. Eller mycket glad i hjärtat. Eller som en av mina elever brukar uttrycka det - yogaliscious - det säger allt. I mitt hjärta just nu, tacksamhet, svettig kropp och frid i sinnet och värme i hjärtat. Gonatt och gonatt. Måtte alla himlens stjärnor lysa över er och månskenet smeka era kinder. Allt finns.

6 kommentarer:

 1. Ett underbart ord! Yogaliscious.
  Jag tror absolut man får det man behöver, och förtjänar. Det man kan lära av och bli genomlycklig av. Rätt trevligt ordnat av universum när allt kommer omkring. Himmelsk stjärna till dej idag, vännen!

  SvaraRadera
 2. Låter underbart:) och jag kan känna mig så tacksam över att jag fick hamna i en sådan bra yogagrupp där det finns så mycket kärlek
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. så fint, mycket kärlek :) kram

   Radera
 3. yogalicious!
  vill med!
  kramar
  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag vet. jag bara vill vill vill :) kram

   Radera