torsdag 1 juli 2010

Som godis



Vackra träningskläder är som godis. Ibland blir jag så otroligt sugen på nya. Nya kläder att yoga i. Och det är inte lätt att hitta... Snygga, funktionella och vackra kläder. Var hittar man dem? Var hittar ni era? Jag har ett favvomärke, Hardtail forever, köpte några byxor i USA för 4 år sedan, tvättat dem tusen gånger, det syns inte. Och formen är densamma. De kläderna finns inte i Europa, vad jag vet. Någon som vet något annat? Här kommer lite karameller för er som inte tränat i dessa underbara kläder :)

6 kommentarer:

  1. Hej hej!
    Jättefina kläder! :) Det är verkligen svårt att hitta vackra kläder på hemmaplan.

    Ljus*
    /S

    SvaraRadera
  2. Hmm.... Det beror ju liksom på vilken typ av träningskläder man föredrar, jag gillar inget som sitter åt så jag köper mina yogakläder på namaste.se och så använder jag en hel del av granits kläder till träning.

    SvaraRadera
  3. oj jag yogar i mjuka sköna kläder, gymbrallor och toppar i färg. Vet inte varför men lila är min yoga färg. Jag känner mig lila när jag yogar. Just nu skriker min kropp efter yoga och i helgen ska jag yoga länge och väl :)

    SvaraRadera
  4. Ja jag föredrar något som sitter nära, det får inte vara för löst, det stör mig :) Vill gärna ha låååånga linnen men det är så svårt att hitta. Och fina färger - jätteknepigt.
    Lila låter som en perfekt yogafärg Marica! Yoga hela helgen tycker jag :)

    SvaraRadera
  5. Långa linnen tycker jag är superlätt att hitta, granit har haft linneklänningar, kanske lite för långt men annars har gina tricot och indiska en del långa linnen :-)

    SvaraRadera
  6. Ja jag vet, men jag är lite petig, de ska också se likadana ut efter tvätt efter tvätt...och inte vara för tunna. Ah, jag kanske är på väg att bli lite gnällig....men jag vet vad jag vill ha!

    SvaraRadera