måndag 1 februari 2010

Din tur!

Jag har fått en award! Av Ulrika. Som alltid inspirerar med sin träning, vare sig det är löpning eller skidåkning. Man ska:

Kopiera awarden på sin blogg.
Länka till personen som gett dig awarden.
Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
Välja ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till.
Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!

För några månader sedan fick jag en annan award och skrev 10 saker om mig själv. Ni kanske tröttnar på mina utvikningar om min person...men nu har jag försökt tänkt till ett extra varv. Lite mer under skinnet. På något sätt.

1. När jag träffade D så stannade tiden. Jag såg in i mannen som har forsvatten och fjäll i kroppen. Vi tittade på varandra och han sa "men där är du ju!" Vi hade aldrig sett varandra innan men blev kära i första ögonblicket, precis som kungen - det sa bara klick! Det är ganska exakt 27 år sedan.

2
. Jag älskade att vara småbarnsmamma för att jag tycker det är så kul att leka. Och nej, jag är inte bättre än de som inte gör det, man gillar olika saker helt enkelt. Men jag tycker det är skönt att spåra ur i utklädningshysteri, sy olika slängkappor och duka med fika för gosedjuren på golvet. Saknar det nu när alla är vuxna!

3
. Jag tycker om randiga och rutiga mönster men har oerhört svårt för blommiga.

4. Matematik är som filosofi och poesi när det är som bäst. Geometriska former och siffror är magiska. Nummer 9 är mitt lyckotal. I åratal tyckte jag bäst om trianglar, nu är det cirklar som gäller. Den fullbordade formen på något vis.

5. Jag vann en skoltävling i nutidsorientering för väldigt länge sen, idag kan jag knappt komma ihåg ett ministernamn. Och jag bryr mig inte längre!

6
. Har haft långt hår tills för några år sedan då jag kände att min långhåriga själ inte hade något emot att både klippa av håret och blondera mig. Antalet kommentarer jag fått för att jag konverterat till att bli blondin är oräkneliga. Som om jag var lite korkad :)

7
. Vill ha en kryddträdgård och ett citronträd i trädgården som ska fräschas upp i sommar. Sen ska jag sitta på den långa amerikanskinspirerade verandan, njuta av utsikten och läsa. Kom förbi på en kopp kaffe! Jag lovar att baka något riktigt smaskigt!

Du som läser här hos mig, kan inte du skriva något intressant fakta om dig själv??

7 kommentarer:

 1. vilka härliga punkter och nummer ett gjorde mig rörd, vad vackert!

  hm... vet int eom jag bär på något speciellt med min person, får tänka på det :p

  hoppas att du har fått en bra start på veckan!
  ta hand om dig! kram

  SvaraRadera
 2. Hej på dig och tackar för hållna tummar.
  jag kommer till örebro på torsdag när det är ny manifestation mot vargslakten..
  kommer du då?
  Hoppas vi blir många denna gången.
  Klockan 17 på Stortorget!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Oj, det ska jag försöka passa in! Tack för informationen.

  SvaraRadera
 4. Jag kommer!!! Fika hos dig är det bästa jag vet syster.

  SvaraRadera
 5. Nåt intressant säger du...okej här kommer nåt:)
  Jag driver sedan 6 år tillbaka en veggieklubb å en cigarrklubb. Ska nu också så starta en kreativitetsklubb. Har långt brunt hår efter att ha haft kort hår i 10 år eller nåt men till sommaren kommer det att komma ner till mållängden (brösthöjd).
  Ville bli veterinär när jag var liten men blev något annat som jag nu håller på å omprövar.
  Tja..detta var något. Kram!
  Ps. fantastiskt att träffa sin man på det viset..å en kryddträdgård låter så fint å härligt!

  SvaraRadera
 6. Jag är nog en bland de stelare yogautövarna, fast jag är väldigt mjuk och smidig ibland. Precis som mitt sinne, tror jag. Envis, stelbent och oböjlig och så helt plötsligt, smidig och medgörlig som en oljad vattensnok i diplomatkarriären.
  ;)
  D.

  SvaraRadera
 7. D! Sedär, fortfarande saker att upptäcka hos varandra :)

  SvaraRadera