måndag 4 juli 2016

Nymåne och storm

Nymåne idag och jag läser den vediska astrologin och det som beskrivs där är precis det jag känt i mitt humör och min yoga de senaste dagarna! Ja jag vet, man kan läsa in vad man vill ibland, men det här är slående. Om du inte orkar läsa hela texten så tar jag några små klipp ur den.
Picture"Steady the mind, anchor into your truth, and prepare yourself for some incoming storms. 
The New Moon of  July 4, 2016 (4:03 am PT) holds all the ingredients for brewing up some intense weather - both internal and externally. If you feel drained of energy, stuck, or held down by your fears, this lunar cycle offers a lightening bolt of inspiration that could jolt you into new levels of growth.

The New Moon will be known as Ardra Nakshatra, a brilliant star in the constellation of Orion called Betelguese.  In Vedic Astrology, this star is said to bring storms and is symbolized by a teardrop.
"
Ja och det där tårarna jag fällt i ilska och de här skyfallen utanför mitt fönster, de hänger alla ihop. Tror jag. Och idag när nymånen är här så gör jag inte hela min yoga. Men det jag gör är tufft. Ont. Så jag stannar mitt i och är nöjd så.Det som är skönt efteråt är lugnet och vetskapen om att allt faktiskt blir bättre.
Har du känt av några stormar?

6 kommentarer:

 1. Blev tårögd när jag läste.
  Hamnade i en storm i går. En känslostorm som var som en uppgörelse med det gamla. Det känns som mitt tema i år.
  Att göra upp, rensa ut. Bli fri och öppna famnen för det nya.

  Jag tror på universums påverkan. I form av astrologi, tecken och månens kraft. Det finns en anledning till att saker sker.

  Och du min vän, igår stod jag och tittade på en bok i bokhandeln.
  En sån där "hitta tillbaka-bok", sen slog det mig att jag har ju för 17 en sån bok. Din bok. Så nu läser jag den igen. För tredje gången.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Hannis jag tror också på det, det finns alltid en anledning till att saker sker, även om vi inte ser det. Heja dig, rensa ut det gamla och öppna dig för det nya <3 Och många tack för dina ord om min bok! Du anar inte hur glad jag blir! Kram

   Radera
 2. Här stormar det för fullt mellan mig och ungarna och mannen och ungarna. Det är så svårt med läxorna de ger i den italienska skolan även över sommaren. Jag vill bara dra. Nästa vecka gör jag det. Först får jag vara i stormen ett tag till. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att du har nästa vecka att se fram emot. Tills dess, låt stormen dra förbi! Kram

   Radera
 3. Jag läser här men är så trött just nu att jag inte kommer på några vettiga kommentarer, men jag läser:-) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Ulrika, det låter som du behöver rejält med vila och återhämtning. Önskar dig sköna vilsamma dagar. Stor kram!

   Radera