måndag 6 december 2010

Award på mitt sätt

Cherry On Top Award har ramlat ner hos mig av två personer, Molly och Marica TACK! Måste säga att jag blir glad, människor läser mina ord och speciellt när det är två hälsobloggare så blir det extra roligt. Molly som hela tiden lägger ut goda recept och smarrigheter och Marica som når högre höjder med sin träning hela tiden och som har ett ambitiöst program. Varje vecka! Tack och bock.

Med utmärkelsen följde också fyra regler, vilka är:
1. Tacka den person du fick den av.
2. Kopiera utmärkelsen till din blogg.
3. Dela tre saker som du gillar med dina läsare.
4. Skicka utmärkelsen till fem bloggar som du tycker förtjänar denna utmärkelse.

Jag ska alltså dela ut denna award till andra bloggare och jag hoppar över det. Förlåt. Men jag gör det. Skulle vilja dela ut den till människor som inte bloggar. Så jag är som vanligt lite olydig. Och som Marica skrev i sin blogg, Annika får den för att hon är Annika. Och då fortsätter jag med det! Jag vill ge den till mina elever, de som tränar hos mig varje vecka och som berikar mitt liv på en mängd oväntade sätt. Alla, var och en får härmed en körsbärsbakelse av mig!

Jag ska också dela tre saker med er som jag gillar och vid det här laget är jag ganska säker på att ni känner till min chokladälskande yogakropp. Och envisa sinne :) Nej. Jag väljer att skriva tre saker jag storgillar hos mannen i mitt liv, som jag är nykär i efter 27 år. Igen! Visst är det coolt? Och lite som det ska vara i relationer. För alla relationer är färskvara som jag ser det. Och de behöver näring. Kan gå lite upp och ner. Sedan ser det ju totalt olika ut under olika perioder i ens liv. Men just nu är jag bara så himla glad i dig, mannen i mitt liv med stort D. Igen!

1.
Han är omtänksam i vardagen. Kan skrapa rutorna på min bil så allt är klart när jag kommer utrusande. Köper hem min älsklingschoklad och gömmer den. När det blir "kris" plockar han fram den. Snubblar upp trött och med håret på ända, men hinner ändå sätta på mitt tevatten.
2. Han är modig. Utöver hans egna modigheter så följer att jag också blir modig. Han peppar mig och pushar lite vänligt. Utan honom hade jag aldrig vågat åka och träna för Z den där första gången 2006. Han fick mig att inse att jag törs det, trots alla skräckinjagande historier jag hade hört. Och min tacksamhet har inte ord för hur stort det har blivit i mitt liv. Han fick mig att våga ta steget att starta en egen studio. Att helt enkelt bli den jag vill vara och som jag egentligen är.
3. Han har humor. Som vi har skrattat. När det varit som svartast och länken mellan oss har varit sotsvart och väldigt tunn, då har skrattet fört oss samman igen. Att en blick kan göra att vi bryter ihop av skratt. Även om det bara är vi två hemma. Det räcker. För oss.

Så jag gjorde om min award lite grann. Hoppas ni tyckte det var OK, Molly och Marica!

12 kommentarer:

  1. Otroligt vackert och romantiskt!
    Njut av nyförelskelsen.

    SvaraRadera
  2. Du gör mig aldrig besviken:) och du är en så bra och grundad förebild, jag ser upp till kloka kvinnor ;)

    SvaraRadera
  3. Hej hej!
    Vad fint att du är lite nykär igen! Underbart!

    Kramar*
    /V

    SvaraRadera
  4. Vilken mysig partner du fått dela vardagen med i 27 år. Vilken tur att ni tu får kliva in i framtiden tillsammans.

    Krama varandra, ofta!

    SvaraRadera
  5. Åh vad jag blir glad av att höra om så'n kärlek! Förmodligen gör även du nå't rätt när du har en man som behandlar dig på det sättet. :-)

    SvaraRadera
  6. Du berikar oss Annika! Du är en sådan skicklig guide in denna underbara värld som jag just har upptäckt. Och det är jag dig evigt tacksam för!

    Du är en förebild på många sätt och jag säger som någon annan innan mig sagt... "Jag vill också vara med i er familj" ;-)

    Kärlek. /A

    SvaraRadera
  7. Grattis & härlig man du har!:)

    SvaraRadera
  8. Rara är ni! Ulrika, du har en poäng där :) Och Anna B, jag tackar och rodnar lite lätt, men blir glad! Och Daniel, önskar dig också en härlig man!

    SvaraRadera
  9. Vad fint du skriver om din man. Det roliga är att jag känner igen min man i din beskrivning, alltid stöttande + humor. Vi har gjort bra val:-)

    SvaraRadera
  10. Grattis till utmärkelsen och grattis till mannen. Härligt att läsa!

    SvaraRadera