tisdag 25 maj 2010

Schhhh :)

Gör min yoga. Varje morgon. Och det känns fint. Bra på alla sätt och vis. Jag är stark. Jag andas långt ner och jag vill inte vara utan min morgonstund! Imorse hade jag en alldeles ny person inom yogan med mig. En person som sagt att han aldrig aldrig ska prova det här. Att det är lite hokus pokus över det hela... Kanske har mitt välmående fått honom att tänka om? Att jag mår fint i kroppen... Törs knappt säga det högt - men min 19-årige son och jag gjorde lite yoga tillsammans. Schhh - tror knappt det är sant :)

8 kommentarer:

  1. Åh vad roligt, dels att vi tycks yoga tillsammans varje morgon nu och dels att en stor kärlek i ditt liv gjort dej sällskap. Livet, och yoga, är bra härligt :)

    SvaraRadera
  2. wow, va kul! imorgon också tro?

    SvaraRadera
  3. Kul! Han kanske börjar bli vuxen och omprövar sina tidigare sanningar? ;-) Saker och ting i livet brukar ju bli lite mindre svart och vitt när man går från tonårstiden till vuxenvärlden..

    SvaraRadera
  4. schhhhh.....viskande rörelser i morgonen. Vilket härligt sätt att starta morgonen på.

    SvaraRadera
  5. Yogans underverk. Alltid behövs det inte ord, vissa saker talar för sig själv...som auran runt en yogini.

    SvaraRadera
  6. Härligt! Håll kvar honom utan att puscha.
    Lycka till!

    SvaraRadera
  7. :) Det är så härligt! Och jag kommer aldrig aldrig att pusha NÅGON när det gäller yoga. Det måste vara ett eget beslut! Och vi kör igång långsamt, några dagar i veckan. Vi får se var vi hamnar. Allt är möjligt ;)

    SvaraRadera