torsdag 28 mars 2019

Min yogapractice när jag inte är hemma

När jag reser bort och är med andra är det ibland lite svårt att göra yogan. Den är så privat och jag vill inte att det ska bli något som liknar en show. Men ibland lyckas jag "smita" iväg och då funkar det fint. Är jag till exempel på semester på något hotell, skulle jag aldrig drömma om att göra min yoga vid en pool eller liknande, men det är ju hur jag fungerar. Andra kanske är bättre på att strunta i omgivningen.
   I fjällen nu så gick jag upp på ett loft och det funkade fint. Jag börjar med några Ohm-ljud och det nya sättet jag gör dem på gör dem verkligen ljudliga, det skallar i hela huset helt enkelt. Men jag gör, för att jag gör. Och när jag slutat med ljuden och påbörjat yogan så hör jag mitt 7-åriga barnbarn säga; - Det där var verkligen ett bra ljud! Och jag blir så glad, de vet att jag är lite hochi pochi som min son säger och de tar det för vad det är; en del av mig och mitt sätt att vara och leva.
   Efter min egen yoga, gjorde jag lite yoga med mina barnbarn och de är ju så mjuka, de där små barnkropparna och på kvällen sa de till varandra att de var starka för att vi hade gjort yoga på morgonen.

Det är svårslaget med alla upplevelser av mina barnbarn just nu. Håll till godo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar