fredag 11 november 2011

The minds true liberation

Idag, det magiska datumet 11.11.11 så glider vi in i vattumannens ålder, the time of Aquarius och jag blir lätt nostalgisk när jag tänker på den fantastiska musikalen Hair som kom på 70-talet och bjuder er på låten, the time of Aquarius ifrån den. Titta på hippiesarna när de dansar i Central Park i New York. Visst är det härligt?!

5 kommentarer:

 1. Underbart! Minns när jag såg den filmen på bio. Har fortfarande kvar LP:skivan och den är sååå härlig att lyssna på! Det var en tid när allting fortfarande kändes möjligt...
  Carina

  SvaraRadera
 2. fint det där :) men jag tror jag spretar lite för mycket för den tiden..skulla nog ha gått under! Vad betyder den för oss idag, berätta gärna om du vet kära du! ååh och jag minns den ju! de där utsvängda manchesterbyxorna..vinröda hade jag :)

  kramar i lördagen Lycke

  SvaraRadera
 3. åh, det visste jag inte!?
  jag är ju vattuman!
  spännande,
  säger som lycke
  berätta mer om du vill!

  kramar

  SvaraRadera
 4. Vattumannens tidsålder - ett begrepp som aktualiserats sedan 1960-talet inom new age. Genom den s.k. precessionen förskjuts vårdagjämningspunkten i förhållande till zodiaken. Efter att under drygt 2000 år ha befunnit sig i Fiskarnas tecken är den nu på väg in i Vattumannens. Detta tolkas av en del som att vi står inför en ny tidsålder, karakteriserad av kärlek, harmoni och fred. Att vi kommer att påbörja resan inåt mer än utåt. Det vill jag gärna tro och tänka. Musikalen Hair fokuserade väldigt mycket på det. Nu har datumet 111111 blivit dagen då man man "officiellt" säger att vi påbörjar resan in i den nya tiden.
  Ungefär så :)

  SvaraRadera