torsdag 8 september 2011

Ur slag men till London


Ur slag. Totalt. Extremt trött. Men vaknar ändå på natten. Inte helt här och nu. Försöker vänta ut mig, men inte så enkelt när tiden är planerad och uppbokad... Ja jag vet! Jag har gjort det själv. Och som grädde på moset åker jag till London imorgon bitti. På en helgkurs i yoga med Emma Balnaves. Som är bland det bästa man kan få i lärarväg. Och jag önskar så att jag vore piggare och mjukare. Sådär som när man åker på kurs och bara vill gå vidare. Känns nästan som jag backar i min egen yoga just nu. Men så är det. Jag åker med min bästa yogavän AG och det känns fint. Vi lånar ett hus av en annan yogavän i London. Det känns fint. Inget finns att klaga på. Inte alls. Om jag bara inte vore så trött...Önskar mig energi. Och återkommer efter helgen som jag för övrigt önskar blir härlig för er alla. Och lugn. Utan trötthet.

Vet att det står Berlin och fel datum men jag är lite kär i den bilden :) Och kursnamnet och allt det andra är ju rätt, så - ja jag lägger upp den. Som en illustration över hur mjukt och fint det också kan se ut. För en del. Och ja,bilden på Emma Balnaves är tagen av Dan Lindberg

8 kommentarer:

 1. Jag tror aldrig att en går bakåt i sin yoga, även perioder då en inte hinna ägna så mycket tid på mattan gör att en utvecklas. Yoga är ju så tätt sammanflätat med resten av livet. Hoppas du får en fin helg och att du kan njuta av den, det låter väldigt härligt!

  SvaraRadera
 2. Önskar er en fin helg! Vem vet, kanske kommer energi med kursen?
  L

  SvaraRadera
 3. Men duu fina du!!! jag är också så trött bara. hela hela tiden, och det är inte alltid man orkar alls. igår kväll sa jag att " nu måste jag vara ifred nu går jag ner i källaren.." och så gjorde jag bara det. för en gångs skull. så många gånger jag säger men aldrig gör. så nu städar jag istället och får frid i sinnnet. vi gör alla vad vi måste, det är i allafall bra att försöka..

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 4. Önskar er båda en härlig Londonhelg!
  Siv

  SvaraRadera
 5. Ta yogan och helgen som den kommer, det är nog det bästa (enda?) du kan göra. Kram från mig

  SvaraRadera
 6. Ibland måste man backa några steg för att komma in på rätt väg. Det är precis vad jag själv håller på med just nu.
  Vänta du bara in energin, den kommer när du är i fas igen. Det vet du ju:)
  Carina

  SvaraRadera
 7. Hoppas så att du känner dig piggare efter denna resa,och att kroppen är med dig!!!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Ja jag vet, precis som ni säger att det bara är att följa med. Och det fick jag göra, i allra högsta grad :) Och allt är gott!

  SvaraRadera