fredag 2 februari 2018

Medvetet vatten


Min körledare och gongmästare har köpt en vattengong och nu har hon de fyra elementens gongar. Vill så gärna njuta av den gongen också. Och vatten är väldigt speciellt för mig. Har alltid varit. Trots att jag simtränade sex år och nästan förstörde lusten och längtan till vatten så är den oförstörd i grunden. När jag ser öppet vatten har jag alltid, ALLTID en längtan i att gå i att vara i vattnet. Den är äkta och konstant, den känslan. Den är en del av hur det är att vara jag. Och när jag ser den här vackra filmen om vatten och en Navajoindian så slår det an något i mig. Djupt inne i mig. Att vatten också har ett medvetande. Visst är det vackert? Och allt vatten som finns är allt vatten som finns. Det cykliska ändlösa förloppet. Så stort och mäktigt bara man tänker på det. Och som jag längtar efter att hitta ett vinterbad som är på rimligt avstånd. Annars får vi skapa ett eget vinterbad vid vår stuga när vi byggt en bastu! Det är en liten dröm och ändå rimlig och genomförbar tänker jag. Tills dess njuter jag av filmen och önskar dig en fin helg. Med bad eller utan.

Och ja, vi har snöstorm här idag, men jag tror inget hindrar en vinterbadare!

https://www.facebook.com/upliftconnect/videos/1162071853929794/

Delar också två bilder från i somras och min sjö.

4 kommentarer:

 1. Jag är med dig nästan hela vägen. Fast kallt vatten tänker jag är ungefär som att äta kött för mig. Ibland kan jag inte ens förmå mig att gå i det varma vattnet Italien erbjuder på sommaren. Så ser jag filmen och tänker; jamen fötterna. Jag har ju det där att jag måste stoppa fötterna i vatten...och handlederna när det är riktigt riktigt varmt. Visst är det magiskt! Fast vinterbadande får du ha för dig själv. Precis som köttätandet. Strax innan jag såg att du kommenterat på min blogg tänkte jag att du kanske inte ville veta av mig mera....ja jag är i en svart period. Gissa om jag blev glad sen!!! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tokfrans! Klart jag vill veta av dig min kära vegetarian 😌 Jag badar kallt och äter älgkött så får du stoppa fötterna i varmvatten och gnaga på en kålrot!
   Skämt åsido, jag har haft mycket runt mig en period.
   Stor kram!

   Radera
 2. Fint Annika! Härligt med vatten! Älskar oxå att bada! Vilken underbar film...stor kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är filmen underbar? Precis som vatten 💧kram!

   Radera