onsdag 15 juli 2009

Tvärtom

Tvärtom. Ibland upplever jag saker tvärt emot många andra. Tror jag. Men det kan väl vara så att inte alla säger något, som egentligen tycker som jag?! :) Nu till exempel, mitt när sommaren står som spön i backen, då är jag mer än någonsin sugen på att skriva. Att blogga. Tänker att de flesta inte vill vara nära en dator eller inte ens tänker på det för de har fullt upp med att bada, grilla eller bara vara. Jag tänker på saker hela tiden som jag vill skriva om. Om yogan. Och om allt som kan knytas ihop med den. Dvs det mesta. Nåväl. Jag fortsätter på min väg. Jag tränar varje dag, spelar ingen roll när jag vaknar, har vi långmorgon innan frukost då blir det lite senare på dagen. Men jag gör det. Och jag längtar. Även om vissa delar är motiga så VILL jag träna. Det är varmt och i sommarhuset är det väldigt väldigt lågt i tak. Men jag har hittat ett ställe där jag kan göra en armcirkel utan att slå i händerna. Ett ställe! Så jag står där, mitt i huset och har en kamin rakt framför mig och ett stort skåp bakom. Men vad gör det?? Tidigare somrar har träningen ofta havererat pga det låga taket och min motvilja att ändra saker. NU. I år är inget sig likt. Jag tränar lätt och målmedvetet. Vill aldrig sluta. Är stark. Är jag tvärtom?

4 kommentarer:

 1. Tvärtom eller ej, det handlar nog om att följa sitt hjärtas inre röst och att vara sann mot sig själv!

  SvaraRadera
 2. Men du..varför går du inte ut och tränar??? Jag bor oxå i en pytte stuga med loft nu men jag har löst det hela med att träna ute på stranden :0)

  SvaraRadera
 3. Tvärtom eller inte - du är inne i ett flow och jag är jätteglad för din skull!

  SvaraRadera
 4. Emma och Nina, tack för era ord! Pain - jag har försökt träna ute men stör mig på små små insekter och flugor. Kanske något jag ska som en extra utmaning :)? Annars är jag lärd att inte träna i solsken eller när solen är uppe - å andra sidan i vår del av världen så blir det ju inte riktigt samma som i Indien!

  SvaraRadera