lördag 28 mars 2009

Earth hour

Förutom mitt eget navelskådande idag ;) så släcker ju jorden ned 1 timme, Earth hour för miljön! Det angår oss alla. Aftonbladet har gjort en föredömlig sajt där man kan läsa hur det funkar globalt men även lokalt, kommun för kommun.
http://www.aftonbladet.se/klimathotet/article4756726.ab

2 kommentarer:

 1. Alexandra Å29 mars 2009 14:01

  Ha!

  Efter en lång diskussion om vad som betyder något - manifestation tillsammans med resten av världen - eller Robinson 2009, släcktes lampor och apparater även här! Vi tände ljus och åt ost. En underbar stund. Får mig verkligen att längta efter att kasta ut TV:n.

  Livet går vidare utan att man hinner reflektera när den står på hela kvällarna. Beslutade i alla fall att bestämma vad jag ska se på, och stänga av TV:n där emellan, i fortsättningen.

  Dina ord är super annika! Tack för att du inspirerar mig att fortsätta yoga, tack för att du fick mig att våga börja om, och tack för dina ord i din blogg. Din röst låter lugn, vänlig och tålmodig. Du är min favvoyogini!!

  kram
  a

  SvaraRadera
 2. Tack! Och du inspirerar, just för att du vågade börja om, se vad som funkar och inte och att du inte tappat sugen trots allt trassel med din rygg. Kämpa på!

  SvaraRadera