tisdag 23 juni 2009

Ytans krusningar

Tillstånd kommer och går. Bara på ytan. Små krusningar som ibland känns som stormvågor. MEN. Bara på ytan. På ytan! När tröttheten golvar mig igen känner jag mig provocerad. Detta är inte möjligt. Har haft några dagar med sköna yogapass och känt att detta är sommarens tillstånd. Tja, en väldigt kort sommar i så fall :) Tröttheten attackerar mig. Ja, det känns faktiskt så. Men jag gör mitt morgonpass och då - - känner jag mig stark. Efteråt måste jag vila och bara tanken på att jobba gör mig matt. Så det är just det. Tanken. Som gör mig matt. Hmmm, hur mycket spelutrymme ska den tanken få?? Noll! Så jag rustar mig i bara ben och nystylat hår. Och snygga solbrillor! Här ska ingen jobbångest få plats. Jag kör på. Än är det 10 dagar till semestern och det här går bra. BRA!

4 kommentarer:

 1. Amen.
  Jag har inget mer att säga :)

  SvaraRadera
 2. Age quod agis
  !

  SvaraRadera
 3. Ja det är hur skönt som helst att själv få bestämma över sin tid. Sen tänker jag välja att ha semester i sinnet hela sommaren säger hon som bara har några dagar kvar av sin semester :0)

  SvaraRadera
 4. Tänk va skulle vi gjort utan yogans engergi boosts! Upplever samma sak; är trött och energilös, gör yoga med intens andning och poof-pigg igen!! Gott man lärt sig stå på benen.
  har hittat häftig site ang kost och yoga (som det kost freek jag är)www.yogabodynaturals.com. Intressant med gravitational poses.....Skall berätta mer när vi ses.
  Anne gro

  SvaraRadera